Zmodyfikuj czas wygaśnięcia testu
Last updated: March 10, 2026
Przegląd
Test HackerRank for Work jest automatycznie zamykany, gdy upływa data i czas zakończenia testu. W tym przypadku test będzie niedostępny dla Twoich zaproszonych Kandydatów, a Rekruterzy nie będą mogli zaprosić nowych Kandydatów do teraz zamkniętego testu.
Jednakże możesz ponownie otworzyć ten sam test do własnego użytku zgodnie z krokami wymienionymi poniżej.
Jeśli jesteś Kandydatem próbującym przystąpić do Testu HackerRank, zapoznaj się z tematem test jest "Niedostępny" po więcej informacji.
Kroki do ponownego otwarcia testu
- Zaloguj się do HackerRank for Work.
- Przejdź do zakładki Testy i wybierz wymagany test. Jeśli data i czas zakończenia testu upłynęły, zauważysz, że opcja Zaproszenie jest wyłączona, jak pokazano powyżej.
- Kliknij na zakładkę Ustawienia i wybierz opcję Dostęp do testu.
- Na stronie ustawień dostępu do testu przewiń w dół do opcji Czas wygaśnięcia testu. Zauważysz, że data i czas zakończenia testu wydają się upłynąć.
- Zmień czas wygaśnięcia testu na przyszłą datę i czas.
- Kliknij przycisk Zapisz zmiany.
- Teraz opcja Zaproszenie jest automatycznie włączona. Możesz kontynuować zapraszanie nowych kandydatów do testu.
- Wcześniej zaproszeni kandydaci, którzy jeszcze nie przystąpili do testu, będą mogli uzyskać dostęp do testu za pomocą linku podanego w tym samym e-mailu z zaproszeniem. Możesz również ponownie zaprosić ich.
- Jeśli niektórzy z Twoich kandydatów już przystąpili do testu, ale chcesz, aby spróbowali ponownie, musisz najpierw usunąć ich poprzednie zgłoszenia testowe. Ci kandydaci mogą następnie ponownie przystąpić do testu, korzystając z linku do testu z ich oryginalnych zaproszeń e-mailowych lub możesz ich ponownie zaprosić do testu.
Więcej informacji znajdziesz w temacie Ustawienia dostępu do testu.